Glas Javnosti

PRESEČEN LANAC KRIJUMČARENJA: Kod Obrenovca otkrivena LABORATORIJA DROGE, zaplenjeni narkotici, brdo love i oružje (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U selu Mislođin kod Obrenovca policija je presekla još jedan kanal krijumčarenja i tom prilikom zaplenila više od 50 kilograma droge.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Đ. M. (52), S. R. (47) i M. M. (55), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U Mislođinu je pronađena laboratorija za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, sa 796 stabljika marihuane, i oko 50 kilograma ove droge, osušene i spremne za dalju distribuciju. Sumnja se da su zaplenjeni narkotici bili namenjeni daljoj prodaji na području Republike Srbije.

Policijski službenici izvršili su pretres i objekata na još četiri lokacije koje su koristili osumnjičeni i pronašli ukupno 234.415 evra, 5.800 švajcarskih franaka, 66.005 australijskih dolara i 6 pištolja, a oduzeto je i pet vozila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivične prijave, privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, prenosi telegraf.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR