Glas Javnosti

PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVEKA: Ako ste ga videli, JAVITE SE POLICIJI! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Novosadska policijja uhapsila je Dragana Zarića (56), poznatijeg kao novosadski Arsen Lupen, sumnja se da je počinio više prevara.

Sumnja se da je Zarić, koristeći lažni identitet, kao navodni zastupnik jedne fondacije i političkog pokreta, zaključio fi ktivne ugovore o radu sa više građana, a da im za obavljene poslove nije plaćao. Takođe, sumnja se da je obećavao oštećenima stanove i automobile, te da je u tu svrhu na ime avansa uzeo od njih novac u iznosu od nekoliko hiljada evra.

Na taj način, Zarić je, kako se sumnja, prevario više građana Novog Sada, Beograda, Beočina i Arilja. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden uz krivičnu prijavu višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Policija poziva građane koji su, eventualno, bili oštećeni na opisani način, a nisu to dosad prijavili, da se jave na broj telefona 064/892-4056.

 


Kako su ranije mediji pisali, Zarić se predstavljao kao lažni agent BIA, zatim kao zaposlen u Ministarstvu spoljnih poslova, predstavnik „Pan Ameriken banke”, odnosno firme „Bankop trust“, a svoje ugovore je čak sklapao i pred kamerama sa predstavnicima tadašnje Vlade Srbije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR