Glas Javnosti

Preminuo mladić (19) iz Sremske Kamenice koji je u društvu prijatelja pucao sebi u glavu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prema nezvaničnim informacijama, on je bio sa još trojicom prijatelja, vraćali su se sa koncerta i proslave slave mesta Male Gospojine, kada je, kako su ispričali, njihov drug iznenada izvadio pištolj i ispalio sebi hitac u glavu

Mladić S. N. (19) koji je juče ujutru pronađen sa prostrelnom ranom u glavi Sremskoj Kamenicipreminuo je večeras u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Od nesrećnog momka na društvenim mrežama se opraštaju njegovi prijatelji i pripadnici Firme, navijačke grupe FK Vojvodine. Prema nezvaničnim informacijama, on je bio sa još trojicom prijatelja, vraćali su se sa koncerta i proslave slave mesta Male Gospojine, kada je, kako su ispričali, njihov drug iznenada izvadio pištolj i ispalio sebi hitac u glavu.

- Nije još uvek dovoljno jasno da li je nameravao da izvrši suicid ili je hteo samo da pokaže mladalačku hrabrost, odnosno, ludost - rekao je za "Informer" izvor upoznat sa ovim događajem.

Uprkos borbe lekara mladić preminuo

Kada se mladić upucao, pao je na pločnik, a njegovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Nesrećni momak je odmah prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, ali ni posle uporne borbe lekara da spasu mladi život, nažalost, u tome nisu uspeli.

- Dokle više ljudi moji, počivaj u miru, druže naš - jedna je od poruka firmaša na društvenim mrežama.

Glas javnosti T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR