Glas Javnosti

PREMINULA DEVOJKA IZ NIŠA: Motociklista na respiratoru posle jučerašnje tragedije

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nišlijka Ivana P.(28), koja je zadobila teške povrede juče popodne oko 17.15 sati u naselju Gornja Vrežina u Nišu, u saobraćajnoj nesreći sa motorom, preminula je od zadobijenih povreda.

Ona je bila na zadnjem sedištu motora koji je vozio muškarac M. C. (34).

Kako smo saznali u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu, i momak i devojka su iz udesa prošli sa brojnim povredama opasnim po život, ali kod nje je do tragedije dovela povreda abdomena i glave.


Fatalni sudar se zbio na uglu Ulica majora Gavrilovića i Nišavske, kada se motor zakucao u automobil "reno senik".

- Oni su išli Nišavskom ulicom, bio im je otvoren put i onda je vozač skretao iz Ulice majora Gavrilovića, ali motociklista nije uspeo da izbegne auto i zakucali su se u zadnja vrata "renoa". Devojka je preletela automobil i odmah se videlo da je mnogo povređena - rekli su građani na licu mesta.

Udarac se čuo u celom kraju, a toliko je bio jak da se automobil okrenuo u mestu. Ivana je posle operacije bila stabilno, ali se opšte stanje pogoršalo tako da je rano jutros preminula, piše Kurir.



- Devojka je preminula jutros oko 4.30 sati. Imala je krvarenje u mozgu, prelom lobanje, prelom dela kičme i tešku povredu abdomena. Momak je smešten na Odeljenju za intenzivnu negu i nalazi se pod mehaničkom ventilacijom. On je operisan. Ima višestruke prelome potkolenice, prelom kuka, prelom podlaktice i nadlaktice i povredu butne kosti - saopšteno nam je u Univerzitetsko kliničkom centru.

Vozač "renoa" u ovoj saobraćajnoj tragediji nije povređen.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR