Glas Javnosti

PREBROJALI KEŠ U STANU HRKALOVIĆKE: Policajci prvo šokirani luksuzom, a sada i Dijaninim štekom, i to nije sve

Hronika
Autor: Glas javnosti

Posle hapšenja bivše ekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, izvršen je pretres njenog stana, kada su policajci uočili luksuzno opremljen stambeni prostor, ali i sef. Policija se dala u projanje keša i izbrojala veliku količinu novca.

U ekstremno lukzunom stanu bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović policija je u sefu pronašla oko 50.000 evra. Nakon saslušanja Hrkalović je smeštena u pritvorsku jedinicu u kojoj je sama. Tokom prijema u pritvorsku jedinicu Centralnog zatvora ona nije komunicirala, povremeno su joj se tresle ruke.

 NE PROPUSTITE

Prilikom sinoćnjeg pretresala policiju je šokirala razmera luksuza koji su zatekli u stanu Hrkalovićeve. U sefu koji je pronađen sa oko 50.000 evra pretpostavlja se da je bio samo manji deo novca koji bivša državna sekretarka poseduje, a koji joj je koristio za svakodnevne troškove i eventualno "prvu pomoć".

Stan Dijane Hrkalović, kako prenose mediji, odiše enormnim bogatstvom u svakom kvadratu. U stanu ima saunu, na terasi fontanu, a nameštaj je najmoderniji luksuzni italijanski.

 Dijana Hrkalović noćas je prebačena u pritvorsku jedinicu beogradskog centralnog zatvora, a njoj je određeno zadržavanje do 30 dana.

Kako se saznaje od izvora bliskoj istrazi bivša državna sekretarka bukvalno nije progovorila nijednu reč.

- Uopšte nije komunicirala, a po njenom ponašanju videlo se da nije očekivala privođenje. Delovala je potponulo kao da je u depresiji, tresle sujoj se ruke. Nije plakala, ali je delovalo kao da je na granici suza - kaže izvor "Blica".

Bivša državna sekretarka je u karantinskom delu Centralnog zatvora u koji se pritvorenici smeštaju od kako je krenula epidemija korona virusa. Tu će biti narednih 15 dana i imaće pravo na šetnje od po 15 minuta.

Po prijemu Dijana Hrkalović je dobila ćebe, od pribora za jelo plasttični tanjir i kašiku.

 (Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR