Glas Javnosti

PREBIO GA PA GA MRTVOG UVIO U TEPIH I BACIO: Počinje suđenje zbog ubistva Ljubomira Trnića iz Sremske Mitrovice

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici zakazano je pripremno ročište Venesu Lekareviću (38) iz Sremske Mitrovice, koji je okrivljen zbog krivičnog dela teško ubistvo.

Lekarević će, kako se očekuje 9. novembra pred sudijom Milicom Cvejić, izneti da li je on pretukao do smrti Ljubomira Trnića (43), a onda njegovo telo umotao u tepih i stavio u gepek putničkog automobila “golf“, gde je i pronađeno u naselju “Kamenjar“ u Sremskoj Mitrovici.

Trnić, otac troje maloletnih devojčica, pronađen je dan nakon što je njegov nestanak policiji prijavila supruga Jovana, koja je sve vreme naslućivala da mu se ipak nešto desilo. Kako je rekla za naš portal udovica, prema nalazima obdukcije Ljubomir se ugušio od svoje krvi, a lice mu je skroz bilo unakaženo od batina, piše Ozon meida.

  • Želja mi je samo da čujem istinu, šta se desilo i šta je bio razlog da mu se oduzme život.- kaže Jovana.
  • Iako je u ovom zločinu bila osumnjičena i Nikolina K. (26), da je izvršila krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu a koja se tokom istrage izjasnila da je u vanbračnoj vezi sa Lekarevićem, VJT obustavilo je istragu, kako navode, jer nema dovoljno dokaza za optuženje.
    Tog kobnog 26. avgusta prošle godine, Ljubomir je u poslepodnevnim satima pio ispred jedne prodavnice sa još dva prijatelja. Kako su rekli svedoci događaja, tada je naišao Venes koji se zakačio sa jednim od njegovih drugara, a Ljubomir ih je smirivao da ne dođe do tuče. Kada se situacija smirila Venes je pozvao Ljubomira na još jedno piće, što je on pristao i otišao kod Nikoline u stan. Tražeći Ljubomira i raspitivajući se kod osoba koje su ga videle, Trnićevi porodični prijatelji polako su doveli policiju do tela.
  • Odmah nakon otkrivanja zločina, policija je krenula u potragu za Lekarevićem, koji je uhapšen posle četiri dana u ataru kod Laćarka. On je u pritvorskoj jedinici KPZ-a odakle će biti sproveden na suđenje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR