Glas Javnosti

PREBIJENI VALJEVAC IMA 'DEBEO' DOSIJE: Robijao zbog ubistva čoveka NOGAROM OD STOLICE

Hronika
Autor: Glas javnosti

U sredu uveče se dogodio napad u Valjevu kada su trojica napadača pretukla palicom mladića zbog čega se nalaze u pritvoru, ali ni sama žrtva nije nepoznata policiji.

Tužilaštvo u Valjevu zatražilo je pritvor za trojicu muškaraca koji su u sredu veče palicama brutalno pretukli Nikolu J. (29) polomivši mu lobanju. I napadači i prebijeni Valjevac imaju podebele dosijee, a pretučeni Nikola i odležanu robiju zbog bizarnog ubistva.

Ubistvo zbog 200 dinara

Naime, pretučeni Nikola J. pre tri godine izašao je iz zatvora, u kom je proveo pet godina, jer je nogarom od stolice nasmrt pretukao Veroljuba Jankovića (47) iz Gornje Bukovice, a njegovog prijatelja Ljubomira Stefanovića (77) lakše povredio.

Ubistvo se dogodilo u kući u valjevskom naselju Brđani čiji je zakupac bio Stefanović, a prethodila mu je svađa između njega i Nikole J., s kojim se upoznao dva dana pre zločina i to oko mobilnog telefona koji je starac trebalo da proda mladiću za 200 dinara.

Izbila je tuča u koju se umešao i tada prisutni Janković koji je želeo da zaštiti svog prijatelja, ali je Nikola bio jači od obojice i udarcima ih je oborio na pod, da bi potom Jankoviću, dok je ležao, naneo smrtonosni udarac nogarom od stolice u glavu.

Prebijanje u Valjevu

Podsetimo, Valjevci Miloš R. (22), Nenad J. (25) i Bojan P. (42), osumnjičeni za prebijanje Nikole J. u sredu oko 21 sata u ulici Pere Komirićanca u Valjevu, saslušani su u Osnovnom tužilaštvu, koje je za svu trojicu tražilo određivanje pritvora.

Sva trojica se terete za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život, s obzirom da su Nikolu brutalno pretukli drvenim palicama, pesnicama i nogama po glavi i telu, zbog čega mu je pukla lobanja i doživeo je izliv krvi na mozak.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR