Glas Javnosti

PRAVI HOROR KOD JEZERA GAZIVODE : Dvojica muškaraca mučili i zlostavljali Novopazarce

Hronika
Autor: Glas javnosti

Uhapšeni su S.Ć. i M.K. koji se sumnjiče da su juče, u mestu Ribarići počinili više krivičnih dela, na štetu nekoliko građana Novog Pazara.

U akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, uhapšena su dva lica iz mesta Ribarići, opština Tutin.

Uhapšeni su S.Ć. i M.K. koji se sumnjiče da su juče, u mestu Ribarići počinili više krivičnih dela, na štetu nekoliko građana Novog Pazara prenosi indeksonline.rs

Prema informacijama od izvora bliskih istragi, S. Ć. i M. K. su juče na poznatom izletištu kod jezera Gazivode, zaplili više kamp kućica, koje su bile u vlasništvu osoba iz Novog Pazara.


Zatim su vlasnike kamp kućica maltretirali, zlostavljali i mučili.

Novopazarska policija je brzom i efikasnom akcijom ušla u trag osumnjičenim i lišila ih slobode, a na teret im se stavlja ugrožavanje sigurnosti građana, izazivanje opšte opasnosti i nasilničkog ponašanja prenosi Telegraf

Osumnjičenim je po nalogu dežurnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR