Glas Javnosti

POZNATOG MANEKENA ŽENA OPTUŽILA ZA NASILJE: Šamarao me je, nazivao mutavom kurvom i luzerkom!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nebojšu Grnčarskog, vlasnika jedne poznate modne agencije, supruga Dragana pošle nedelje prijavila je za nasilje u porodici! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, bivša manekenka je krivičnu prijavu podnela u petak, 28. septembra, i to zbog incidenta koji se dogodio u januaru u njihovom porodičnom stanu u centru Beograda.

Prema saznajima Kurira bivša manekenka je krivičnu prijavu podnela u petak, 28. septembra, i to zbog incidenta koji se dogodio u januaru u njihovom porodičnom stanu u centru Beograda.

Dragana Grnčarski je istog dana kad je protiv supruga podnela krivičnu prijavu, sudu dostavila i zahtev za razvod braka.

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - otkriva naš izvor.

Sada je to učinila jer se njihov odnos nije popravio, već se, kako kaže dobro obavešteni izvor, maltretiranje od strane supruga nastavilo.

Inače, kako supruga poznatog manekena navodi u krivičnoj prijavi, te večeri, 4. januara, dok je ona sedela i čitala knjigu, Grnčarski joj je navodno prišao, rekao joj da je "luzerka koja nikad ništa u životu nije napravila", kao i da je "i Ciganka mogla da mu rodi troje dece", a onda ju je stegao za obe ruke i počeo da je trese.

- Pošto je, kako tvrdi, ona ćutala, Nebojša se dodatno iznervirao, vikao joj "mutava, progovori", a onda joj je lupio nekoliko šamara - dodaje on.

Dragana je u prijavi protiv muža otkrila da je tada prvi put napustila njihov zajednički stan.

- Vratila se nedelju dana kasnije na njegovu molbu. Verovala je u njegova obećanja da se to nikad više neće ponoviti i da se on iskreno kaje. Tada je sve prećutala i nije ga prijavila zbog dece. Međutim, skoro devet meseci kasnije, ipak je podnela prijavu za fizičko nasilje, jer je skupila hrabrosti da prekine agoniju koja je iz dana u dan bila sve gora - otkrio je za Kurir prijatelj supruge vlasnika modne agencije.

U avgustu se, kako dodaje, definitivno iselila iz njihovog stana jer su uvrede i pretnje na njen račun postajale sve gore i gore.

- Nije je više fizički maltretirao, ali je nastavio s psihičkom torturom. Nazivao ju je kurvom, nesrećnicom, paćenicom, alkoholičarkom - dodaje naš sagovornik. Tim povodom kontaktirali smo s Draganom:

- Tačno je da sam podnela zahtev za razvod braka. Sve ostalo ne želim da komentarišem - bilo je sve što je nekadašnja manekenka želela da kaže.

Sa druge strane, Grnčarski tvrdi da nasilja nije bilo.

- Fizičkog i psihičkog maltretiranja nije bilo. Ona je samovoljno, dok sam bio sa troje dece na putu, izašla iz stana i preselila se na nepoznatu lokaciju. Troje dece je ostavila sa mnom poslednja dva meseca. Za to vreme ih je zvala samo nekoliko puta i tri puta je bila u stanu da ih vidi. Čime se sada bavi i šta radi, nemamo nikakav uvid ni deca ni ja, a ostale stvari ćemo rešiti brakorazvodnom parnicom - poručio je on.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR