Glas Javnosti

POZNATI UGOSTITELJ UHAPŠEN ZBOG SARADNJE SA VELJOM NEVOLJOM: Acu Bosanca odale česte posete 'bunkeru' u HUMSKOJ?!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, uhapšen je danas zbog sumnje da je sarađivao sa Veljkom Belivukom, koji je u pritvoru od 4. Februara zbog sumnji da je izvršio teška krivična dela i organizovao kriminalnu grupu.

Aca Bosanac poznat je beogradskoj javnosti kao vlasnik prestižnih restorana i noćnih klubova, a prema prvim saznanjima, on je priveden u SBPOK.

-Sumnja se da su se firme Veljka Belivuka vodile na Kajmakovića. Takođe, proveravaju se i sumnje da je Kajmaković zajedno sa Belivukom učestvovao u iznudama pojedinih vlasnika polsovnih prostora na luksuznim lokacijama u Beogradu - kaže izvor Kurira.

Bosanac je, navodno, prošle godine više puta snimljen kako dolazi na stadion Partizana u Humskoj ulici, u takozvani Belivukov bunker, koji su pripadnici kriminlane grupe koristili za proslave i sklapanje poslova. Njega je, kako se može videti na snimcima, u bunker dovodio konroverzni biznismen Aleksandar Papić, inače brat bivšeg zmaneika načelnika SBPOK, Gorana Papića.

Podsetimo, od juna 2016. godine zakupac restorana "Venecija" bio je zvanično Aleksandar Kajmaković, vlasnik preduzeća "Eureka bar", inače blizak saradnik Aleksandra Rankovića Peconija, sa kojim je u ugostiteljskim vodama i dele suvlasništva.

"Eureka bar" je vlasnik i firme "Siti port", a ona je vlasnik UPD "Stari grad". U sastavu ove firme su restorani "Dva bela goluba", "Tri šešira", "Zlatni bokal", "Teatro" i Hotel "Kasina".

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR