Glas Javnosti

POZNATI GLUMAC VOZIO PIJAN I ZAKUCAO SE U BANDERU! Žestoko kažnjen, evo koliko će morati da plati (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Glumac Radoje Čupić, doživeo je sinoć nezgodu u kojoj na svu sreću nije povređen, a kako mediji prenose, imao je čak 1,82 promila alkohola u krvi.

Nesreća se dogodila sinoć na putu Bački Petrovac - Kulpin, a na Instagramu su osvanule fotografije smrskanog automobila.

"Udes se dogodio u 20,45 časova kada je glumac išao iz Bačkog Petrovca ka Kulpinu. Vozio je brzo, izgubio kontrolu, sleteo sa puta. Čupić je, kako je alkotestom utvrđeno, vozio pijan i u krivini je izleteo sa puta i udario u banderu. Na svu sreću, nije povređen, a policija koja je došla na uviđaj morala je da ga odvede na trežnjenje jer je naduvao 1,82 promila alkohola", prenose Novosti.

"Glumac se čak u jednom momentu našalio i policajcima rekao da ga "sačekaju da ode kući po još litar rakije koju može da pije u pritvoru", navodi sagovornik i dodaje da na skali pijanstva 1.8 promila alkohola u organizmu spada u veoma teško pijanstvo.

Čupiću je, kako se saznaje, određeno trežnjenje u periodu do 24 sata, posle čega je sproveden u Prekršajni sud u Bačkoj Palanci.

Sud mu je odredio kaznu od 120.000 dinara, osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i 16 kaznenih poena.

BONUS VIDEO Ulične tuče sa kraljem Novog Beograda Žoržom Stankovićem

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR