Glas Javnosti

POVREĐENI DEČAK KOME JE MAJKA POGINULA U SUDARU KOD LOZNICE JOŠ UVEK NE ZNA ISTINU: 'Nisam smeo da mu kažem, pitao me je za nju'!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Berač jagoda iz Jadranske Lešnice kod Loznice, Dejan Zdravković (31), koji je lakše povređen u sudaru kombija i kamiona kod Tekeriša u kom mu je poginula supruga Sofija sa još troje njihovih prijatelja, a sin (13) teško povređen rekao je za medije da je nedavno prvi put video sina u bolnici.

Kako je objasnio za "Kurir" dečak je prebačen u Beograd u Tiršovoj i do pre dva dana bio je na odeljenju intezivne nege.

- Nisam mogao da ga vidim jer je bio u teškom stanju sada su ga prebacili na odeljenje. Žali se da ga boli kičma. Lekari su mi rekli da mu je pukla jetra, izvađena slezina. Pitao je gde mu je majka - priča Zdravković za "Kurir".

Kako kaže pre nego što je video sina lekari su ga savetovali da mu ne kaže das mu je majka poginula dok se ne oporavi.

 

- Seća se da smo imali sudar. Nisam smeo da mu kažem da mu je majka preminula u kombiju. Objasnio sam mu da je ona morala da ostane kući sa njegovom braćom i sestrom - kaže nesrećni otac.

Zdravković je deci koja su kući morao da saopšti da im je majka nastradala najmlađe ima pet godina, a ostali su malo stariji.

 

- Pored ovog najstarijeg koji je povređen imam još tri sina i ćerku. Najmlađi ima pet godina i znaju da im je majka preminula. Svako od njih tuguje na svoj način. Najmlađi samo ćuti i tuguje u sebi. Svima im nedostaje majka, ali šta da radim - kaže Zdravković.

Podsetimo, jeziva saobraćajna nesreća dogodila se 03. juna kada su se sudarili kombi i kamion. U kombiju je bilo sedmoro ljudi četvoro je poginulo na licu mesta, dvoje je teško povređeno i Dejan Zdravković koji je imao lakše telesne povrede.

 

Zdravković je iz uništenog kombija čuo da ga sin doziva, te je ušao i izvukao ga iz olupine. Supruga ni tada nije davala znake života.  Nastradali su vozač kombija Goran Mršić (49), Radojka Jovanović, Radislav Todorović i Zdravkovićeva supruga Sofija. Teško povređeni su njegov sin i supruga vozača kombija Ljiljana Mršić, koja je prema Zdravkovićevim saznanjima bolje i ona je iz bolnice u Loznici prebačena u Beograd.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR