Glas Javnosti

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV NEBOJŠE TUBIĆA ŽAPCA! Novosadskom investitoru naneo teške telesne povrede sa SMRTNIM ISHODOM?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Viši sud u Novom Sadu potvrdio je optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu protiv Nebojše Tubića zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela teška telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti, te se sumnjiči da je naneo povrede investitoru Spasoju Milićeviću koji je nakon toga preminuo.

Istraga protiv Nebojše Tubića, poznatijeg kao Žabac, vodi se godinama, a zbog sumnje da je 7. novembra 2017. godine na parkingu u Bulevaru despota Stefana u Novom Sadu sugrađaninu Spasoju Milićeviću naneo teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

Spasoje Milićević, investitor iz Novog Sada, od zadobijenih povreda preminuo je dan kasnije u bolnici.

Branilac okrivljenog Nebojše Tubića, advokat Luka Labus iz Novog Sada, smatra da je optužnica neutemeljena, te da ne postoji dovoljno dokaza koji potkrepljuju opravdanu sumnju da je Tubić izvršio dela za koja se tereti.

Advokat Labus takođe navodi za "Glas javnosti" da smatra da će tokom glavnog pretresa koji će se održati pred Višim sudom u Novom Sadu odbrana uspeti da uveri sud da Tubić nije izvršio dela za koja je optužen, te da će biti doneta oslobađajuća presuda.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR