Glas Javnosti

Potresni detalji BRUTALNOG UBISTVA u Bečeju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sumnja se da je tinejdžer Lj. B. juče u toku večeri ubio komšinicu Stanu M. a potom pobegao njenim automobilom

Telo Stane M. (65) pronađeno je sinoć oko 21 sat, nesrećna žena je brutalno udarana u glavu čekićem, a oko njenog vrata pronađen je kanap. Policija traga za osumnjičenim tinejdžerom lJ.B. (17), dok komšije u šoku komentarišu ceo slučaj.

Kako smo ranije izveštavali sumnja se da je tinejdžer Lj. B. juče u toku večeri ubio komšinicu Stanu M. a potom pobegao njenim automobilom. Tinejdžera je za brutalan zločin prijavio njegov otac.

- Policija je još uvek u njenoj kući. Došla joj je i sestra. Stana je živela sama i ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Nije ona tako slaba žena bila, ko zna možda je još neko umešan u sve to - priča jedna od komšinica ubijene žene.

Kako je objasnila ništa nije ukazivalo na vako nešto.

- Juče smo radile zajedno, vratile smo se i žalila je se da je umorna. Ona nam je bila vođa grupe. Radimo poljoprivredne poslove i juče smo bili na njivi. Stana je imala svoju grupu u kojoj sam bila i ja. Isplaćivala nam je dnevnice nedeljno i trebalo je juče da nas isplati, ali nije nešto se menjalo u tim isplatama... Verujem da je motiv ovog zločina baš taj novac koji je ona nama trebala da da, zato i sumnjam da je pored Lj.B. možda još neko umešan i da je motiv novac - priča sagovornica.

Prema njenim rećima svi u komšiluku znaju za koga se sumnja da je ubio Stanu.

- Ovo je malo mesto svi se znamo taj tinejdžer živi na početku ulice, a mi smo na kraju. On je uvek bio umešan uneke kriminalne radnje. Krao je tako kola, pljačkao... Pitam se da li je trebalo ovako nešto da uradi da bi ga napokon neko sklonio iz ovog mesta. Čula sam da je pobegao njenim kolima koja su bila parkirana tu ispod nastrešnice, ispred ulaza u njenu kuću - priča očajna komšinica koja dodaje da se nada da će ubrzo uhapsiti osumnjičenog prenosi espreso

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR