Glas Javnosti

POTRESNE PORUKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA MLADOŽENJE IZ NEGOSAVLJA: ’Daj mi, majko, drugi život da proživim ja’

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Nesrećni mladoženja, Goran S, iz sela Negosavlje u Medveđi, oduzeo je sebi život nakon što je verio svoju devojku. Svi koji su ga poznavali šokirani su ovim postupkom, ali na njegom Fejsbuk profilu našle su se potresne poruke koje je objavio pre kobnog čina.

Meštani Negoslavlja s nevericom su prokomentarisali tragediju, jer, kako kažu, ništa na nju nije ukazivalo.

-U selu su proveli nekoliko dana, bili su veseli i zaista nemamo odgovor na pitanje zbog čega je Goran odlučio da se ubije. Imao je sve u životu, bio je vredan i pošten momak, uspešan u poslu. Konačno je odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa devojkom se lepo slagao i bili su skladan par - pričaju u Goranovom selu.

- Šta se to desilo, niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd- dodaju oni.

Na Fejsbuk profilu pokojnog momka, sudeći po nekoliko postavljenih fotografija, Goran je radio na restauraciji crkava. Citati koje je kačio na svojoj stranici, ukazuju na to da je bio religiozan: "Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog sveta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom, neka ide kako ide…"

U sledećoj poruci piše: "Daj mi, majko, drugi život da proživim ja…", a zatim je napisao i repliku iz filma "Terminator": "Nema sudbine osim one koju sami stvorimo…"

On je kobne večeri poslao svoju verenicu do automobila, koji je bio ispred hotela da mu donese nešto, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe, samo nekoliko dana pre zakazanog svadbenog veselja.

Radnik hotela ispričao je da se Goran prijavio na recepciji sa svojom ličnom kartom i ušao je u sobu sa devojkom:

-Šta se među njima dešavalo, mi to zaista ne znamo. Ovo je prvi put da se takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su telo muškarca preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako zbog celokupne situacije ne bismo dodatno uznemirili goste - kaže izvor.

(Glas javnosti/Kurir/Informer)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR