Glas Javnosti

POTRESNA ISPOVEST PREŽIVELOG PUTNIKA IZ KOMBIJA: Dejanu je ŽENA PREMINULA pred očima 'Čuo sam SINA da me doziva, JAUKAO JE OD BOLOVA'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dejan Zdravković (31) jedini je putnik koji je prošao sa lakšim povredama u stravičnom sudaru kombija i kamiona kod Tekeriša. On ističe da ih kamion udario takvom jačinom kao da ih je udario voz.

-Sve sam video. Goran je izašao na glavni put, a onda nas je velikom brzinom udario kamion. Kao da je išao 100 na sat. Udario nas je takvom jačinom kao da nas je voz udario. Sedeo sam pozadi i uspeo da iskočim kroz prozor. Bio sam sav krvav, rekao je Dejan Zdravković iz Jadranske Lešnice kod Loznice za Kurir. 

Zdravković kome je žena Sofija, majka njegovo petoro dece, preminula pred očima objašnjava da je u kombiju bio i njihov sin (13).

- Kada sam iskočio ležao sam neki minut na zemlji kada sam čuo sina da me doziva: " Tata, tata " ušao sam u olupinu i izvukao ga. Jaukao je od bolova, žalio se da ga mnogo boli stomak plakao je a meni se srce kidalo. Potom sam čuo Ljiljanu, Goranovu ženu, kako jauče. Vratio sam se i nju izvukao. Uplašio sam se da će umreti ako je ne izvučem. Ne znam odakle mi snaga krv mi se slivala niz lice od posekotine iznad oka ali sam uspeo. Sve je bolelo jaukala je od bolova. Nisam mogao ništa drugo da uradim - kaže Zdravković.

 

On dodaje da se vratio u kombi da izvuče surpugu Sofiju.

- Niko mi nije prišao da mi pomogne ali dobro bar su zvali Hitnu pomoć. Ušao sam po ženu. Gledao sam je i dozivao Sofija.... Molio da otvori oči, ali ona ni glasa da pusti. Sin je plakao na zemlji Ljiljana jaukala od bolova, a vozač kamiona nam je psovao majku cigansku. Kažu da je pokušao da pobegne, ali je valjda shvatio da nema kud - kaže nesrećni čovek slomljen od bola. 

 

Kako je naveo bio je kod lekara sanirali su mu povrede i stavili kragnu.

- Zadobio sam i ja povrede ali to je opet ništa u odnosu na ostale. Ne znam kako ću deci da kažem da nemaju više majku- kaže potreseni čovek za pomenuti portal. 

On je objasnio da pored povređenog sina ima još trojicu i jednu ćerku, ali da je on najstariji.

- On mi je najstarije dete, bio sam u bolnicu da ga posetim ali u tome nisam uspeo. Rekli su mi da je na intezivnoj nezi i da ima povrede jetre i slezine ali da se nadaju najboljem... Ne znam šta da kažem mučili smo se ja i supruga da našoj deci obezbedimo normalan život. Dobijamo socijalnu pomoć ali smo eto i mi išli u nadnicu. Ne znam kako ću dalje sa decom sam - očajan je Zdravković i dodaje da im je u odgajanju dece pomagala i pomaže njegova majka sa kojom su sada mališani.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR