Glas Javnosti

PORŠE REVOLVERAŠ IMAO LAŽNU POLICIJSKU ZNAČKU a privatno se poznaje sa BIHALIJEM IZ LEVIJATANA! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je u Železniku uhapsila M. A. (28) zbog sumnje da je tukao drugog vozača i ispalio više hitaca iz pištolja u vazduh, a ceo incident se dogodio nakon male saobraćajne nezgode. Uhapšeni je, prenose mediji, poznat u kraju po bahatom ponašanju a vođa pokreta Levijatan Pavle Bihali ne krije prijateljstvo sa njim.

- Interventna jedinica je odmah krenula u potragu za vozačima. M. A. je pronađen u kući, a prilikom hapšenja kod njega je nađena policijska značka, kao i dva pancira i policijska "stop" palica. Pištolj, iz koga je najverovatnije pucao, bio je sakriven u kući, iza saksija sa cvećem - prenosi Kurir.

Kod njega je prema tvrdnjama izvora pronaena policijska značka koju je M. A. imao u svom džepu zapravo nije prava službena legitimacija, već značka nereprezentativnog Sindikata policije i policijskih starešina.

- Radi se o znački policijskog sindikata. Nju dobijaju ljudi koji su počasni članovi ili donatori i prijatelji sindikata. Te osobe uopšte ne moraju da budu zaposlene u policiji - piše taj list.

 Naselje Železnik

Inače komšije uhapšenog kažu da ne znaju čime se on tačno bavi, ali da ga ceo Železnik poznaje i prepoznaje po skupim kolima kao i da je sklon bahatom ponašanju.

- Ima taj specifičan auto. Često ga bahato vozi kroz naselje, nemoguće je ne primetiti ga. Sudeći po tome da je napao čoveka posle čukanja i potegao pištolj, očito je da ima kratak fitilj - kažu komšije i dodaju da je M. A. i ranije hapšen, kao i da je blizak pripadnicima pokreta Levijatan, koji je poznat po zaštiti životinja, ali i nasilnom ponašanju.

- Čim je postao punoletan, hapšen je zbog razbojništava, jer je navodno s lažnim pištoljem pljačkao supermarkete. Pored toga, u dosijeu ima i nasilna krivična dela - kaže izvor.

Bihali ne krije poznanstvo

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ☠️Pavle Bihali☠️—??? (@pasazot)

Pavle Bihali, vođa pokreta Levijatan, kaže za Kurir da poznaje M. A., ali da on nije član Levijatana.

- On je moj prijatelj, a ja se svojih prijatelja ne odričem. Nikada nije učestvovao u aktivnostima Levijatana, mi se privatno poznajemo. Iskreno, nisam znao da ima neku policijsku legitimaciju, niti ju je ikada koristio u mom društvu - rekao je Bihali.  

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR