Glas Javnosti

Porodična svađa: Mandićev sin pušten na slobodu nakon saslušanja

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sin poznatog pevača Olivera Mandića (66), Darijan Mandić (39), koji je u petak popodne uhapšen nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane (64), pušten je na slobodu posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu.

Naime, u medijima se u petak uveče pojavila vest da se sin legende jugoslovenskog roka, oko 16 časova posvađao sa majkom Mirjanom sa kojom živi na Voždovcu, a potom je i fizički napao.

- Mirjana je pozvala policijsku patrolu i kazala da se sin svađa sa njom, kao i da postaje sve agresivniji i preti da će je prebiti, pa je ona veoma uplašena. Kada su policajci stigli ona nije želela da priča sa njima, a Darijan je počeo da ih vređa, pa je priveden i zadržan zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, rečeno je medijima. 

- Mlađi Mandić je pred tužiocem priznao da je vređao policajce, pa je nakon saslušanja pušten na slobodu. Njemu je izrečena i hitna mera, jer je u ovoj porodici i ranije bilo sličnih situacija,objasnio je sagovornik medija iz istrage.

Kako izvor navodi, Darijan Mandić do sada nije osuđivan.

- Ranije se dešavalo da se on i majka sporečkaju, pa ona pozove policiju. Međutim, kad god bi patrola otišla, ona nije želela da sarađuje i ispostavilo bi se da su se u međuvremenu pomirili. Čak ni sada, Mirjana na sebi nije imala vidljive povrede, dodao je izvor.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR