Glas Javnosti

PORODIČNA DRAMA U SREMSKOJ MITROVICI: Otac SILOVAO sina, jezivu istinu otkrio PEDIJATAR

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Marka K. (31) iz Sremske Mitrovice, kojem se na teret stavlja krivično delo obljuba nad detetom.

Otkad je uhapšen, u oktobru prošle godine, osumnjičeni otac nalazi se u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zatvora i njemu je produžen pritvor do 20. maja.

Ceo slučaj je "isplivao" u javnost kada je, i ne sluteći šta će čuti u lekarskoj ordinaciji, pradeda Đ. J. (71) doveo dečaka na pregled zbog zdravstvenih problema. Tada je mališan u razgovoru sa doktorom, žaleći se na bolove između ostalog i rekao da spava sa tatom i da ga on često dodiruje po intimnim delovima tela.

"Pedijatar je odmah pozvao policiju, a istog trenutka o svemu je bio obavešten i Centar za socijalni rad, koji je preduzeo određene mere", kaže naš izvor iz istrage, koji ističe da u ovoj porodici ranije nije bilo nikakvih prijava nasilja.

Kako ,,Novosti'' saznaju, Marko je u svojoj izjavi pred policijom i sudijom, negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret. On je rekao da je brižan otac i da nikada ne bi povredio svoje dete.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je živeo u odvojenoj sobi sa ocem, dok mu je majka, prema priči komšija, bila na radu u Italiji.

- Kada se to desilo, dečakova majka je odmah stigla u Sremsku Mitrovicu. Sada ne viđamo ni nju ni dete. Da li ga je odvela sa njom preko ili su se preselili u neki drugi grad, ne znam - kaže jedna od komšinica iz ulice gde je Marko živeo sa sinom i dedom njegove supruge.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR