Glas Javnosti

Porodica i prijatelji žene koja je BACILA BEBU u ŠOKU: Ne zna se ko je OTAC DETETA, 'oduvek je PRAVILA PROBLEME roditeljima'

Hronika
Autor: Glas javnosti

M.P. (23) se sinoć porodila i svoje dete je bacila u kontejner, a porodica i prijatelji majke deteta su ostali u šoku zbog njenog postupka.

Komšije kažu da roditelje M.P. kao i njenu sestru znaju odavno i da sa njima nikada ranije nije bilo problema.

-R. je radio svojevremeno u obrenovačkom vodovodu, u penziji je i teško bolestan. B. radi u jednom domu za stare, u kojem je donedavno, do udaje, radila i njihova druga ćerka. Svi su fini i radni, osim M. P. koja je uvek iskakala iz porodice i pravila probleme- priča jedna od komšinica iz obrenovačkog naselja Rojkovac.

M. P. je bila u vanbračnoj zajednici sa čovekom sa kojim je živela u Valjevu i sa njim je dobila sina. Međutim razišli su se i ona se sa detetom vratila da živi kod roditelja. U međuvremenu je ponovo ostala trudna, za sada nije poznato sa kim, i juče je u roditeljskom stanu rodila devojčicu.

Foto: Pixabay

Policija sumnja da je nakon porođaja njena majka dete bacila u obližnji kontejner i ona je danas uhapšena i osumnjičena za krivično delo pokušaj ubistva.

Beba je pronađena živa u kontejneru u kesi za smeće. Nakon što je pronađena odneta je u bolnicu gde se i sada nalazi.

Majka novorođenčeta optužila je svoju majku da je bacila dete, dok žena kaže da je do kontejnera bebu odnela upravo M.P.

Istraga je u toku.

(Glas javnosti/Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR