Glas Javnosti

LEČIĆ OTKRIO DA LI JE BIO U KONTAKTU SA DANIJELOM: 'Ovo je ozbiljan slučaj, JEDVA ČEKAM DA ZAKON KAŽE SVOJE!'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Posle navoda iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da iskazi koje su glumci Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić dali, nisu dovoljni tužiocu za pokretanje istrage, a posle njenih optužbi da ju je kolega silovao, ponovo se oglasio glumac.

Branislav Lečić koji je je saslušan u policiji krajem prošle nedelje i negirao je navode sve o silovanju, danas oglasio i otkrio je šta se trenutno dešava.

- Sve je na Tužilaštvu i policiji, sve informacije možete dobiti tamo jer ja sam čovek koji poštuje zakon i čekam da zakon kaže svoje. To je jedina prava adresa i svaka priča će, posle objave tužilaštva, biti moguća sa medijima – rekao je Branislav Lečić za Pink.rs.

Na pitanje da li je možda pokušao da stupi u kontakt sa Danijelom ili ona sa njim, on je odgovorio sledeće:

- Ne, ja se time ne bavim, ja sam svoje rekao, ovo je ozbiljan slučaj i taj slučaj rešavaju institucije države kojoj ja pripadam i u koje imam poverenje. Zakon ove države mora da funkcioniše, da bude stariji od svakog čoveka, bio on predsednik ili najobičniji čovek, radnik ili ja, najobičniji glumac koji stoji ispred vas kao čovek koji je očigledno optužen. Prema tome, možete zakonski pitati sve one koji o tome odlučuju, a kada oni kažu svoje mišljenje ja vam stojim na raspolaganju – zaključio je Lečić.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR