Glas Javnosti

POMERIO SAM SE I GLEDAO KAKO MU LIJE KRV IZ GLAVE! Šok i neverica u policiji: MONSTRUOZNE REČI osumnjičenog za ubistvo uličnog svirača

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni za ubistvo uličnog svirača Kristijana Kostića Blekija (61), Žarko R. (21), na saslušanju je ispričao da je posle zločina ostao u blizini i posmatrao kako nesrećni čovek leži na pločniku, a čak je s prolaznikom sačekao Hitnu pomoć.

Podsećanja radi, Žarko R. osumnjičen je da je u sredu do smrti pretukao Kostića jer nije imao da mu da više od 390 dinara. 

- Kad sam video da se ne pomera i kako mu lije krv iz glave, pomerio sam se nekoliko metara dalje i posmatrao. Video sam jednog čoveka kako zastaje pored Kristijana i kako zove Hitnu pomoć - izneo je šokantnu odbranu u policiji Žarko R, piše Kurir.

Priča je dalje tekla ovako:

- Šta se desilo? Video sam i ja čoveka da leži, pa sam krenuo da vidim šta mu je. Pa da li znate šta se desilo?, ispitivao sam prolaznika - smireno i bez ikakve empatije ispričao je inspektorima osumnjičeni. Kako je rekao, kada se sklonio, otišao je do trafike i kupio cigarete od para koje mu je dao ubijeni Bleki.

Na kraju je inspektorima izjavio da je otišao kući.

- Kad sam došao, istuširao sam se i legao - rekao je, zapanjivši prisutne u policiji svojom hladnokrvnošću.

Žarko R. je takođe juče ispričao sve i priznao izvršenje dela.

BONUS VIDEO: Kako nas varaju trgovci - lažna sniženja, sumnjivi pokloni, reklamacije kao nemoguća misija




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR