Glas Javnosti

ПОЛИТИЧАР кога цела земља зна је ПЕДОФИЛ, имам фотографије: Игор Јурић изнео шокантну информацију, чека још доказа!

Hronika
Autor: Novosti.rs/foto: twitter

Додао је да се, како му не би била угрожена безбедност, још није обратио никоме поводом овог питања

Игор Јурић још једном је узбуркао јавност, поменувши "моћнике" који су педофили. Гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва, он је у разговору са Јованом Јоксимовић изнео информацију да се међу онима који сексуално злоупотребљавају децу налази и један политичар.

- Међу њима је познати политичар, који је познат на националном нивоу. Он ће учествовати у кампањи у предстојећим изборима и грађанима свог града обећавати бољи живот - рекао је Јурић. - Да имам доказе, крунске доказе, ја бих дао. Одређене доказе имам, немам сведочења. Имам фотографије са камера, и то је нешто што ми није довољно да бих човека могао осудити.

Додао је да се, како му не би била угрожена безбедност, још није обратио никоме поводом овог питање, "јер ником не верује", али позвао све који имају доказе о педофилији да му се јаве.

Подсетимо, оснивач Фондације „Тијана Јурић“ у јануару је открио да има фотографије и да прикупља доказе за педофиле на утицајним положајима у Србији, који оргијају с децом. Он је рекао да у нашој земљи има много таквих људи и да је педофилија овде распрострањена и најавио да ће формирати нови тим који ће педофилима улазити у траг због тога што је доказивање у дигиталном свету јако тешко

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR