Glas Javnosti

POLICIJA U ŠIDU ZAUSTAVILA VOZAČA PIJANOG ZA VOLANOM : Imao 3,4 promila alkohola u krvi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Šidu zaustavila je vozača (48) sa 3,4 promila alkohola u krvi, kao i muškarca (33) koji je vozio automobil pod dejstvom kokaina, protiv kojih će podneti prekršajne prijave, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Saobraćajna policija u Staroj Pazovi podneće prekršajne prijave protiv dvojice vozača (36 i 39), koji su vozili sa 2,47 i 2,66 promila, kao i protiv vozača (29) pozitivnog na kanabis.

U Irigu je zaustavljen biciklista (49) sa 2,60 promila alkohola u organizmu, a u Rumi vozač automobila (26) s 1,98 promila alkohola prenosi Beta

U Inđiji je kod vozača (42) pozitivnog na amfetamin nađeno 35 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i protiv njega će biti podneta i krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.


Policija je u tom gradu zaustavila i vozača (37), koji je automobilom upravljao sa 1,99 promila alkohola, kao i 48-godišnjaka pod uticajem kokaina, koje je privela prekršajnom sudiji.

Na autoputu Batrovci-Beograd, u blizini Šida, zaustavljen je francuski državljanin (41) koji je vozio 220 kilometara na čas, 90 kilometara više nego što je dozvoljeno, zbog čega je kažnjen sa 110.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom u Srbiji.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR