Glas Javnosti

POLICIJA TRAGA ZA MASKIRANIM NAPADAČIMA: Poznato stanje povređenih mladića u masovnoj tuči na Štrandu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dvojica od trojice mladića koji su sinoć za sada nepoznate osobe napale na novosadskoj plaži Štrand pušteni su na kućno lečenje nakon što su im sanirane rane zadobijene u tuči, a jedan je zadržan radi daljeg posmatranja.

„U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljena su tri pacijenta. N. Š. (18) primljen sa povredama u vidu ubodne rane desne natkolenice.

Posle hirurške obrade rane pacijent je smešten na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju radi daljeg lečenja. B. O. (21) zadobio je lake telesne povrede nagnječenje kolena i natkolenice i nakon lekarske pomoći pušten kućno lečenje a J. Š. (21) primljen je sa povredama u vidu iščašenja ramena, površinske povrede glave i grudnog koša, i ubodnom ranom u predelu gluteusa. Nakon lekarske pomoći i hirurške obrade pušten je na dalje kućno lečenje“, navode u PR službi Kliničkog centra Vojvodine.


Prema nezvaničnim informacijama, napadači su bili maskirani i napali su povređene mladiće u jednom kafiću na Štrandu oko 23 časa. 

Svi povređeni mladići su iz Futoga.

Maskirani napadači su nakon incidenta pobegli prema Mostu slobode i policija intenzivno traga za njima. Jedan od napadnutih mladića je, kako se saznaje, posle nemilog događaja primetio da mu nedostaje torbica sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonom. Još nije utvrđen uzrok napada a o svemu je obavešteno nadležno javno tužilaštvo.

Glas javnosti/N07S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR