Glas Javnosti

POLICIJA PRONAŠLA NESTALU DEVOJČICU IZ ĆUPRIJE! Dojava komšija promenila sve

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je pronašla nestalu E.J. iz Ćuprije nakon što su komšije javile da im se čini da su je videli u stanu na Paliluli u Beogradu.

Devojčica E.J. (14) iz Ćuprije, za kojom se danima tragalo, pronađena je večeras u Beogradu. Policija ju je pronašla u stanu kod dečka. "Komšije su prijavile policiji da im se čini da su videli devojčicu u njihovoj zgradi. Daljim radom, policija je pretragom terena i obilaskom navedene lokacije pronašla devojčicu nepovređenu u jednom stanu na Paliluli gde je bila kod svog momka Z.K. (20)", kaže izvor "Blica".

Da podsetimo, devojčica E. J. (14) iz Ćuprije je nestala prošle nedelje u noći između srede i četvrtka. Majka nestale devojčice svakodnevno je objavljivala apele, a kako je navela, grupa građana Ćuprije se organizovala i išla u potragu za devojčicom.

Majka devojčice redovno je išla u policiju kako bi proverila kako napreduje potraga za devojčicom. "Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli", rekla je Nataša. Kako je rekla, policija je ispitala sve koji bi mogli da imaju bilo kakve informacije, među kojima su i njeni drugari iz odeljenja.

Glas javnosti/Mondo

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR