Glas Javnosti

Policija pregledala kamere i imala šta da vidi! Obrt u slučaju otmice dece u Šapcu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Šapcu potvrdila je juče da im je prijavljen slučaj pokušaja otmice dece u tom gradu. žena iz Šapca prijavila je da su trojica muškaraca pokušala da otmu njeno dvoje maloletne dece i da ih stave u kombi. Nakon što je on počela da vršiti i odvaja decu od otmičara, oni su pobegli.

Prema njenim rečima, drama se odigrala juče između 16.30 i 17.00 sati u Norveškoj ulici u Šapcu, nedaleko od Zavoda za javno zdravlje.

Iz Policijske stanice u Šapcu rekli su da pregledaju kamere koje se nalaze na okolnim objektima.

Međutim, na snimku se vidi da kombi zastaje, ali ne i da neko pokušava da mališane odvoji od majke.

 Nije sasvim jasno da li su putnici iz vozila razmenili nekoliko reči sa ženom, ali se vidi da se deca bezbrižno trčkaraju kao i da se njihova majka osvrće i gleda u kombi. Nakon toga, vidi se da se vozilo udaljava sa lica mesta.

Sestra je stajala sa decom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletela tri muškarca i počela da vuku decu u nameri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni verovatno uplašili, utrčali u kombi i pobegli u nepoznatom pravcu - prepričala je juče detalje sestra ove žene.

Iz PS Šabac su rekli da nije podneta krivična prijava, te da su obavestili Osnovno i Više javno tužilaštvo, ali da su policajci uzeli izjavu od majke mališana.

 (Izvor Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR