Glas Javnosti

POLICIJA OTKRILA UBICU STUDENTKINJE SA ZVEZDARE! Ivana poznavala krvnika: Devojka UGUŠENA, čeka se potvrda DNK analize

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Policija je pronašla ubicu Ivane K. (26), koja je 24, decembra nađena mrtva u stanu na Zvezdari.

 još se samo čeka potvrda DNK tragova koji su pronađeni na mestu zločina, a koji se upoređuju sa genetskim materijalom osumnjičenog za ovaj svirepi zločin.

Prema još nepotvrđenim podacima iz istrage, devojka je poznavala ubicu. Ona je najverovatnije ubijena tako što ju je ubica ugušio stavivši joj preko lica platno ili jastuk.

Podsetimo, njeno telo su našla braća. Kako im se nije javljala na telefon oni su razvalili vrata stana. Zatekli su je na krevetu, otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu. Osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci kao i povrede podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da ona branila sa ubicom.Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane K. (26) čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari, zbog sumnje da je Ivana K. ugušena davljenjem.

Slučaj ubistva Ivane K. više od dve nedelje je misterija, a osim što su u toku veštačenja i prikupljanje dokaza, kako se nezvanično saznaje, saslušani su njeni prijatelji.

"Oni su rekli da Ivana nije dobijala nikakve pretnje, niti da sumnjaju na nekoga iz njenog okruženja ko bi mogao da bude eventualni počinilac", rekao je nezvanično sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Veštače se bazne stanice mobilnih telefona koje će otkriti ko je bio pored devojke u trenutku smrti. Takođe se upoređuju DNK tragovi sa bazom. Policija je na tragu NN licu koje je osumnjičeno za njeno ubistvo", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR