Glas Javnosti

POLICAJKA GLAVNI AKTER SEKS AFERE : Trojka s biznismenom košta 1.000 evra za noć!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policajka (27) je glavi akter eksplicitnog snimka koji je procureo u javnost!

Na njemu se vidi kako policajka i njena prijateljica, odevene u istovetne izazovne crne bodije, sa povocem oko vrata hodaju četvoronoške i oponašajući kučiće dok se druže sa biznismenom koji je, prema saznanjima Glasa javnosti, za jedmo veče sa njima izdvojio 1.000 evra!


Policajka je posle privođenja na radnom mestu i saslušanja u tužilaštvu zbog sumnje da se bavi elitnom prostitucijom puštena da se brani sa slobode !
Pre dva meseca se pojavio snimak na kome se vidi pripadnica MUP-a koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu jedne policijske stanice, a posle sprovedene istrage je utvrđeno da je reč o mladoj policajki s juga Srbije koja je juče privedena na radnom mestu u Beogradu.



Kolege su joj prišle čim je došla na posao i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Odmah potom su joj stavili lisice i odveli je na saslušanje. Ona nije htela da daje izjave, već je odmah pozvala advokata. Na saslušanju navodno nije htela da otkriva od koga su joj stizale uplate od po 1.000 evra na račun.

Posle nje je privedena i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi.


- Navela je da radi za izvesnu madam Žanu i otkrila da njih dve u paru idu na dogovorena druženja. To potvrđuju i snimci na kojima se vidi kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca, koji sve snima telefonom- otkriva naš sagovornik upoznat sa aferom u MUP-u.
Na snimku koji je dostavljen našoj redakciji vide se policajka i njena prijateljica tokom sado-mazo seksa.

- Cena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama su uzimale i po 1.000 evra za noć. Njih dve se stalno druže sa jednom učesnicom Zadruge. Veoma su bliske i maltene se ne razdvajaju - navodi naš izvor blizak istrazi.

Policija i tužilaštvo utvrđuju da li je u prostituciju uključen još neko od zaposlenih u MUP-u i da li je na spisku njihovih mušterija bilo poznatih biznismena, sportista i političara.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR