Glas Javnosti

POLICAJAC SE POSLE SMENE NAŠAO SA ŽENOM PA POČELA SVAĐA: Ovu tajnu odneli su u grob!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Blic

Jezivo ubistvo i samoubistvo potreslo je Grocku kada je policijski službenik  Đ. P. ubio je svoju suprugu N. B. a potom pucao u sebe. Prijatelji ubice i njegove supruge ne mogu da dođu sebi otkako su čuli za stravičan zločin.

Kako su ispričali prijatelji supružnika, on je završio svoju smenu u Kaluđerici nakon čega je trebalo da se nađe sa suprugom oko dogovora u vezi sa razvodom braka.

Kada su se sreli počela je žučna svađa i sve je krenulo po zlu, navode prijatelji.

Prijatelji su objasnili za Blic da je žena duže vreme želela da se razvede, ali da policajac nikako nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom. Kako se saznaje, ubijena žena je poslednje dve nedelje živela sa njenima, dok je policajac sam živeo u stanu u kojem se sve dogodilo.

Najbliži prijatelji ističu i da nisu bili upućeni da su supružnici imali probleme koji su mogli da uzrokuju razvod i ovaj užasan zločin koji se dogodio. Mladi bračni par je rodom iz Grocke, a stan u kom su živeli i u kom se desilo ubistvo i samuoubistvo bio je iznajmljen.

- On je završio srednju Trgovačku školu u Grockoj. Bio je izuzetno vredan mladić iz dobre porodice. Zaista imam samo najbolje reči da kažem za njega, ne znam šta mu je ovo trebalo. Voleo ju je mnogo - u neverici kaže prijatelj policajca.

I prijatelji ubijene žene isto imaju samo reči hvale.

- Bila je dobar drug, drugarčina. Otkako se udala nije se mnogo družila, nismo je često viđali. Uvek je bila pozitivna - kažu njeni prijatelji.

- Obe porodice su zavijene u crno. Tuge od ove, veće nema. Tako mladi a, na takav način rešili da prekrate muke. Razlog zašto je zelela da prekine brak sa njim niko ne zna - kažu šokirani prijatelji.

Policija je sinoć saopštila da je proverom utvrđeno da nije bilo prijava za nasilje u porodici.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR