Glas Javnosti

POKUŠAO DA OPLJAČKA TRANSPORT NOVCA, PA IZVUKAO DEBLJI KRAJ: Mladić (19) nožem posekao policajca i radnika

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Pokušaju pljačke transporta novca sinoć oko 20 časova i 30 minuta na Bulevaru oslobođenja 56 u Novom Sadu, povređen je i policajac koji je bio van dužnosti i koji je pritekao pripadniku obezbeđenja u pomoć.

Mladić star 21 godinu, pokušao je oko 20.30 časova u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, ispred jedne banke, da opljačka pratnju novca koja je prenosila dnevni pazar iz jednog lanca novosadskih marketa, prenosi 192.rs.

Policajac je video da je mladić star 19 godina napao radnika koji je nosio pazar iz marketa, zatim je izvadio značku i identifikovao se. Razbojnik ih je međutim obojicu napao i isekao ih nožem, nakon čega su ga oni savladali, a on je izvukao deblji kraj i zadobio teške politraumatske povrede.

Radnik obezbeđnja radi za jednu zrenjaninsku firmu za Fizičko-tehničko obezbeđenje. Razbojnik je iz Leskovca i od ranije je poznat policiji.

Policajac i radnik obezbeđenja, stari 35 i 38 godina, zadobili su ubodne rane, ali su u svesnom i stabilnom stanju prevezeni u KCV gde im je pružena neophodna pomoć.

On je tom prilikom zadao ubodne rane dvojici pripadnika obezbeđenja, a oni su mu se odupreli i fizički se obračunali sa njim, pri čemu je on zadobio teške politraumatske povrede.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR