Glas Javnosti

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA: Uhapšen 17-godišnjak iz Aleksinca – četiri puta ubo 15-godišnjaka u Nišu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Niška policija uhapsila je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, sedamnaestogodišnjeg mladića iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

„Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je oštrim predmetom naneo četiri ubodne rane petnaestogodišnjem mladiću koji je zbrinut u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu, a čemu je prethodila tuča ove dvojice mladića“, saopštila je Policijska uprava Niš.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, prenosi N1.


Incident se dogodio juče u blizini glavne autobuske stanice u Nišu. Petnaestogodišnjak je nakon ubadanja primljen u Urgentni centar UKC Niš u svesnom stanju, sa povredama mekih tkiva grudnog koša i mekih tkiva vrata.

„Vitalni krvni sudovi nisu povređeni. Nakon hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute. Povređeni mladić je trenutno stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan i biće zadržan radi daljeg lečenja i opservacije“, kazali su u UKC.

U toj zdravstvenoj ustanovi su danas kazali da je povređeni mladić hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za dečiju hirurgiju.

Prema rečima očevidaca, mladić je uprkos povredama uspeo da dotrči do stanice i potraži pomoć. Taksi vozilom prebačen je do Hitne pomoći, odakle je prebačen u Urgentni centar.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR