Glas Javnosti

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ČELNIKA PARTIZANA: Vazura osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja

Hronika
Autor: Glas javnosti

Danas je podneta krivična prijava protiv Miloša Vazure, generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan, zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica.

Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijskim službenicima UKP MUP Republike Srbije, krivična prijava podneta je i protiv Branka Banovića, direktora biciklističkog kluba Partizan, zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i protiv Dragana Belojević sekretara za sport i omladinu Gradske uprave Beograda i M.D., samostalnog savetnika za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda, zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon podnošenja krivične prijave, od strane Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih. 

Iz tužilaštva navode da će u daljem toku postupka sprovesti istragu i prikupiti dokaze, u pravcu utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR