Glas Javnosti

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV PEDOFILA IZ KRUŠEVCA: Više puta silovao bratanicu!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Silovatelj je priznao, za vreme istrage, da je imao intiman odnos sa bratanicom S.U., ali je tvrdio da dete nije njegovo. Veštačenjem DNK je, međutim, kako je potvrđeno, dokazano da je dete njegovo.

Suđenje u Višem sudu u Kruševcu još nije najavljeno, ali kako se navodi u Višem tužilaštvu silovatelju je produžen pritvor i za ovo krivično delo mu sledi zatvorska kazna od 8 do 15 godina robije.

-Maloletna devojčica je nakon stravičnog događaja, a po oporavku u kruševačkoj bolnici, napustila kuću u Čitluku u kojoj je silovana. Njenoj baki je oduzeto starateljstvo, pa je brigu o njoj preuzela hraniteljska porodica- navodi izvor.

Ona je, po njenom iskazu u istrazi, tri puta bila žrtva svog strica. Prvi put je obljubljena nakon što je zajedno sa osumnjičenim stricem bila sama u kući i sa njim pila vino, a to se kasnije dogodilo još dva puta. Kod lekara se javila zbog bolova u stomaku, navodno nije znala da li je trudna. Bila je u 9. mesecu trudnoće, ali je, prema nalizama Ginekološko -akušerske klinike njena beba već duže vreme bila mrtva. Zbog toga je i došlo do sepse pa je odmah podvrgnuta hitnoj ntervenciji.

Podsećamo, njen otac se pre oko godinu i po dana od tog događaja obesio a nekoliko godina pre njegovog samoubistva, napustila ju je i majka, pa je sa sestrama, od 2017. godine bila pod starateljstvom bake, koja je zajedno sa svojim suprugom, takođe živela u toj kući. Devojčica je u vreme silovanja bila učenica šestog razreda osnovne škole.

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR