Glas Javnosti

POČINJE POTRAGA: Raspisana Interpolova poternica za ubicom Strahinje Stojanovića!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nekoliko sati nakon identifikacije, za 50-godišnjim Milivojem L. biće raspisana poternica zbog ubistva 30-godišnjeg Strahinje Stojanovića.

MUP Srbije i Više javno tužilaštvo danas su zajedničkim snagama identifikovali Milivoja L. kao izvršioca ubistva. On, pored pasoša Srbije i Bosne i Hercegovine poseduje i ličnu kartu Hrvatske, a prebivalište u Srbiji na istoj adresi ima od 2006. godine.

On je osumnjičen i protiv njega je pokrenuta istraga zbog teškog ubistva, 

Dodatno veštačenje pokazalo je da je, pored same eksplozivne naprave, korišćen i određeni broj metalnih navoja za šrafove sa ciljem povećanja razornog dejstva eksplozije. 

Zbog svega toga podnet je predlog za određivanje pritvora, kao i rasposovanje poternice, s obzirom na to da se Milivoje L. nalazi u bekstvu, što je sud odobrio.

Predlogom ovog tužilaštva istovremeno je predloženo i određivanje pritvora, kao i raspisivanje kako domaće, tako i Interpolove poternice jer je lice u bekstvu. Postupak sprovođenja istrage se nastavlja, a motiv i eventualna povezanost sa određenim kriminalnim strukturama biće utvrđivani tokom istrage.

(Izvor: Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR