Glas Javnosti

POČELO SASLUŠANJE DARKA ŠARIĆA: Sumnja se da je umešan u ubistvo bliskog prijatelja i saradnika Milana Milovca

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Tužilaštvu za organizovani kriminal počelo je saslušanje Darka Šarića osumnjičenog da je u sklopu kriminalne organizacije počinio niz krivičnih dela u Srbiji, Južnoj Americi i  Evropi.

Prema nezvaničnim informacijama, Šarić se sumnjiči da je umešan u ubistvo bliskog prijatelja i saradnika Milana Milovca (49) zvanog Cigla u Ekvadoru. 

Danas će pored Šarića biti saslušani i njegov advokat Dejan Lazarević, Uroš Mišić koji je promenio prezime u Radovanović, kao i još dvojica pripadnika Šarićevog obezbeđenja, koji su uhapšeni su pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili više teških krivičnih dela.


Podsećanja radi, u međunarodnoj akciji koordiniranoj od strane EUROPOL-a i EUROJUST-a, u kojoj su učešće uzele policije Hrvatske i Srbije, uhapšeni su članovi više organizovanih kriminalnih grupa.

U Srbiji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Sektora unutrašnje kontrole, Policijske uprave za grad Beograd, SAJ i Žandarmerije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA, uhapsili su pet članova organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike.


Uhapšeni su D.Š., za koga se sumnja da je organizator pomenute organizovane kriminalne grupe i članovi OKG D. L., D. O., U. R. i D. M., a za ostalim članovima se intenzivno traga.

Oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja, piše Telegraf.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR