Glas Javnosti

PLAKAO,HTEO DA BUDE SAM: Šta se dešavalo PRE Laćine smrti? Telo dva dana ležalo na ulici

Hronika
Autor: Glas javnosti

Milan je svoj život završio u delu grada koji je na lošem glasu

Telo pokojnog Milana Laće Radulovića ležalo je dva dana na ulici u zabačenom delu Tel Aviva poznatom po lošem glasu, pre nego što je pronađeno i odneseno u mrtvačnicu.

Kako pišu domaći mediji, Laćinim prijateljima i porodici je rečeno da su se u ovom kvartu mahom okupljale osobe sklone porocima, a mnogi su ga izbegavali u širokom luku, pa je to bio i jedan od glavnih razloga zašto je bilo tako teško ući u trag tekstopiscu, čija je smrt i zvanično potvrđena u utorak.

– Laći je bilo jako lepo u Izraelu. On je bio u poseti kod svog bliskog prijatelja, kod koga je otišao 2. decembra, i tamo je planirao da ostane do Sv. Nikole. Celi dani su im bili ispunjeni, posećivao je sve istorijske znamenitosti grada, razna biblijska mesta, restorane. Njih dvojica su se tamo susreli i sa zajedničkim prijateljima. Bio je u odličnom raspoloženju, ništa nije ukazivalo na to da može da se desi ovakva tragedija. Tamo je proslavio i veliki jevrejski praznik. Tome se baš radovao. Ipak, posle nekoliko dana, nakon što su se vratili iz jednog razgledanja, Laća je naglo promenio raspoloženje. Izgledao je kao da je pao u neku depresiju, osmeh mu je u trenutku nestao s lica. Prisetio se pokojnih majke Marine i brata Miloša i nekih teških priča. Tad se i rasplakao. Tad je prijatelju rekao da želi da bude sam, pa je u noćnim satima izašao iz smeštaja gde su bili i rekao je da će se javiti kasnije – priča izvor, pa nastavlja priču o tome šta se sve izdešavalo nakon te večeri, posle koje se nikome više nije javljao:

– Laća je tada isključio svoj telefon na kome je imao izraelski broj i otad je bio nedostupan. Prijatelj je mislio da samo želi da bude sam i da razmisli o svemu. Međutim, kako se nije javljao dan i po ili dva, on se uplašio da mu se nije nešto desilo. Ovaj prijatelj je odmah obavestio i druge poznanike iz grada da je Laća nestao, pa su i oni počeli da se raspituju o njemu po bolnicama i po gradu. Kad su videli da ga nigde nema, prijatelj je sam odlučio da prijavi nestanak – dodao je on.

Milan je, prema njegovim rečima, svoj život završio u delu grada koji je na lošem glasu.

– Kada je pronađen, Laća je bio mrtav dva dana. Ležao je na zemlji u jednom zabačenom delu ulice. Taj kvart je inače na lošem glasu. Tu turisti ne idu, ko zna kako je tu dospeo. Kada su mu javili, njegov prijatelj je izbezumljen otišao i na identifikaciju, nakon čega su potvrđene crne slutnje da je to nestali Laća – završava izvor prenosi objektiv.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR