Glas Javnosti

PISMO male JANE KIDA DUŠU: Tata, mnogo sam tužna, jer mi nedostaješ.

Hronika
Autor: Glas javnosti/kurir.rs

Jedva čekam da te zagrlim. Molim te nemoj da brineš. Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Tata, mnogo sam tužna, jer mi nedostaješ.

 Jedva čekam da te vidim i zagrlim. Ja sam dobro i ništa ne brini. Počela mi je škola i obećavam ti da ću biti najbolji đak!

Ovo su reči koje je napisala ćerka (12) Zorana Marjanovića (44) osuđenog zbog ubistva supruge Jelene. Devojčica je pismo poslala u Centralni zatvor gde se trenutno nalazi Zoran Marjanović koji je 22. jula prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

- Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Dok te ne budem videla stalno ću ti pisati pisma, a nadam se da će te pustiti da i ti meni neko napišeš. Volim te najviše na svetu - između ostalog piše u pismu koje je u petak dostavljeno Zoranu u ćeliju.

Potreslo ga pismo

Zoranu Marjanović inače redovno u posete dolaze advokati, mlađi brat Miloš i snaja Milica, sin Uroš iz prvog braka, ali jedino ćerkicu nijednom nije video otkako je ponovo prebačen u zatvor.

To mu mnogo teško pada i ovo pismo ga je izuzetno potreslo. Najteže mu pada razdvojenost od ćerke koja je veoma vezana za njega. Zoran ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći na slobodi i stalno ponavlja da nije ubio suprugu Jelenu - otkriva izvor blizak Marjanoviću. 

Devojčici su kao privremeni staratelji određeni stric i strina sa kojima je ostala da živi u porodičnoj kući u Borči, a Centar za socijalni rad tek treba da odluči kome će da dodeli stalno starateljstvo. Devojčica je posle ubistva majke, kad joj je otac prvi put bio uhapšen, 10 meseci živela sa pokojnim dedom Vladimirom i bakom Zoricom.

Ovoga puta za starateljstvo je zainteresovana i Jelenina rođena tetka Ljubica Marković koja je inače živela u istoj kući sa Jeleninom majkom Zoricom sve dok ova nije preminula.

Interesantno je da je Ljubica, svedočeći pred sudom, izjavila da sumnja da iza ubistva njene sestričine stoje zapravo Zoranov otac Vladimir i Vera Vukomanović, kuma Marjanovića!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR