Glas Javnosti

PIJANI VOZAČ NA NOVOM BEOGRADU UMALO DA UBIJE POLICAJCA: Rutinska kontrola prerasla u filmsku gužvu (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Ulici Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 61 rano jutros policajac umalo nije izgubio glavu, a sve je počelo prilično bezazleno, rutinskom kontrolom.

Dva policajca su na kružnom toku u 61. Bloku zaustavili su vozilo za čijim volanom je bio, ispostaviće se L. J. (18). 

Mladić je u početku poslušao naredebu policajca, koji su posumnjali da je pijan i hteli su da ga isključe iz saobraćaja. Tada je nastalo pravo ludilo. 

Još dok su bila otvorena vrata automobila, za koja se držao jedan od policajaca, mladić je naglo dodao gas i počeo da beži Ulicom Ivana Ribara ka Savi, dok je za sobom vukao policajca koji je ostao zakačen za vrata. 

Prilikom bekstva, mladić je bukvalno prešao preko drugog automobila i oštetio, a udarac je bio takav da je ličion na pucanj. Automobil se skoro prevrnuo i to na poicajca koji je ostao zakačen, ali se nekim čudom automobil nije prvrnuo na policajca koji bi sigurno poginuo. 

Pomahnitali vozač je bežao oštećenim automobilom još stotinak metara, a potom su on i suvozač izašli iz kola i pobegli u novobeogradske blokove. 

Na lice mseta su došle jake policijske snage koje su organizovale poteru za beguncima, a pojavila se i ekipa Hitne pmoći koja je pružila pomoć povređenom policajcu. 

"Ne diraj ništa, ne diraj ništa!" čulo se dok su se policajci približavali optećenom vozilu koje je stajalo na travnjaku. 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR