Glas Javnosti

PET GODINA ZA VLASNIKA PITBULOVA: Krvoločne pse ostavio otključane, oni ženi OTKINULI RUKU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osnovni sud u Pančevu osudio je na pet godina zatvora Lj. D. iz Pančeva jer su njegova dva psa rase pit bul napala i povredila ženu V. J. koja je ostala bez ruke.

Psi su 5. januara 2022. godine izašli u dvorište kuće i napali V.J iza Pančeva, a Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv Lj.D. iz Pančeva zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

Vlasnik pasa ih nije držao shodno propisima, nije ih obučio s obzirom na to da su svrstani u kategoriju "opasan pas", niti ih je vakcinisao. On je navedenog dana u alkoholisanom stanju izašao iz stana i pse ostavio same i bez nadzora, usled čega su psi izašli u dvorište kuće i u ajnforu napali V.J. iz Pančeva koja je išla ka svom stanu te joj zadali nekoliko ujeda od kojih je oštećena V.J. zadobila teške telesne povrede opasne po život, prenosi telegraf.rs.


Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je predložilo sudu da se LJ.D. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina, da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog lečenja od alkoholizma i da se pritvor, prethodno određen, produži do završetka glavnog pretresa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR