Glas Javnosti

PERIŠ DUGOVAO TAKSISTI 2.000 DINARA? Pojavile se nove teorije o nestalom Splićaninu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na društvenim mrežama od samog početka privatni detektivi, ali i razni drugi stručnjaci i građani svakodnevno objavljuju "neke nove informacije" vezane za tu kritičnu noć. Često se oglašavaju na brojnim profilima na Fejsbuku i Instagramu. To rade u znak podrške porodici, ali i kako bi korisnici javljali šta su sve čuli u vezi nestalog mladića iz Splita. Tako se na profilu "Pravda za Matej Periš" n

- Ovako čuo sam da u išli na večeru tu noć i da je nastao problem oko 2.000 dinara. Oni nisu hteli da plate taksisti račun, pa je taksista pozvao neke opasne momke, koji su im naredili da moraju da plate 300 evra. Ne znam, da li je Matej trčao iz "Gotika" da nađe taksistu ili momke da plati. Možda su ga zvali da dođe, a možda je Matej bio uplašen i zato zaustavljao taksiste. Možda su skovali neki plan dok su ga čekali. Ovu priču možete uporediti sa videom. Ne znam, to sam čuo nekoliko puta i ne zna da li je istina. Ne znam da zbog ovoga možda nije imao problem - piše između ostalog u ovoj objavi na grupi "Pravda za Matej Periš".



Ispod ove objave nizali su se brojni komentari podrške, spekulacija i teorija zavere. Inače, ovo je samo još jedna od mnogobrojnih objava i informacija ili pak dezinformacija koja se mogu naći na društvenim mrežama.

Podsetimo, MUP Srbije ranije je istakao da oni proveravaju sve moguće dojave i informacije. Pa tako imamo i nekolicinu onih koji su imali dojave da su negde videli Splićanina, takođe i te informacije je policija detaljno proverila, ali do sada ni jedna od tih dojava nije bila tačna.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR