Glas Javnosti

PEDOFIL OSUĐEN ZBOG ZLOSTAVLJANJA PASTORKE (9): Sudija presudio 10 i po godina zatvora

Hronika
Autor: Glas javnosti

Negotinac T. F. (31), osuđen je prvostepeno na 10 godina i šest meseci zatvora zbog toga što je do kraja 2020.godine, svoju pastorku primoravao na oralni seks.

Osumnjičenog je policija uhapsila u decembru pretprošle godine zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad dve devetogodišnje devojčice.

Da podsetimo, sve se razotkrilo kada je devojčica koja je drugarica njegove pastorke došla u goste kod njih kući, a onda je osumnjičeni navodno pozvao da legne u krevet sa njim i njegovom pastorkom, a tada i navodno pokušao da devojčicinu ruku spusti na svoj polni organ.

Uplašena devojčica je odmah čim je došla kući sve ispričala svojoj majci koja je o svemu odmah obavestila policiju,a T.F. je ubrzo nakon toga bio i uhapšen.

On je prvostepeno osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 10 godina i šest meseci zbog produženog dela obljube zloupotrebom položaja, nedozvoljenih polnih radnji, i pribavljanja i posedovanja pognografskih materijala, kao i za iskorišćavanje maloletnih lica za pornografiju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR