Glas Javnosti

PAR VIDEO KAD SE AMERIKANAC UTOPIO U BEGEJU: Čuli smo prasak i videli čoveka koji nerazumljivo viče, maše rukama, a onda je za tren nestao ispod vode

Hronika
Autor: Glas javnosti

Džejms P. (43) američki državljanin, kojem je otac poreklom državljanin Rumunije koji živi u Zrenjaninu, utopio se u Begeju u četvrtak, 18. juna u kasnim večernjim časovima.

Njegovo telo u Begeju, između mesta Mužlja i Ečka, pripadnici Žandamerije pronašli su tek 15-ak sati kasnije. Telo je pronađeno nakon što je jedan mladić prijavio policiji da je video da nešto pluta po vodi.

Nakon što su ronioci izvukli telo iz Begeja, poslato je na obdukciju, a nezvanično je potvrđeno da se radi Amerikancu Džejmsu P. koji je biciklom išao kod svoje tetke, po prehrambene namirnice.

Da li je Amerikancu pozlilo, pa je izgubio kontrolu nad biciklom za sada nije poznato, ali osamnaestogodišnja J. i mladić M. koji su u tom trenutku videli utapanje ispričali su da se sve dogodilo za samo nekoliko sekundi.

- Sve se odvijalo filmskom brzinom, nismo videli momenat kada je upao u vodu, čuli smo samo prasak i videli čoveka koji je nešto nerazumljivo vikao, mahao rukama, a onda je za tren nestao ispod vode - pričaju, još uvek vidno u šoku dvoje mladih iz Zrenjanina, koji su telefonom obavestili policiju o nemilom događaju.

 
Ovo je, podsetimo, drugi uzastopni slučaj u poslednjih 20 dana skoro na istom mestu u Begeju, posle nedavnog pada isto sa bicikla i davljenja Roberta Radovanova iz Mužlje kod Zrenjanina.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR