Glas Javnosti

PALO HAPŠENJE ZBOG DROGE : Dva muškarca privedena zbog krijumčarenja, treći u bekstvu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da su nakon višemesečnog predistražnog postupka, a u saradnji sa policijom dva muškarca uhapšena zbog trgovine narkoticima, dok se treći nalazi u bekstvu.

uhapšeni su Stefan Veselinović i Novak Malešević dok se traga za Branislavom Dragoljevićem, zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga kao i proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

„Pripadnici ove organizovane kriminalne čiji su organizatori Veselinović i Dragoljević, su u periodu od 7. aprila do 27. oktobra 2022. godine, nabavljali veću količinu narkotika na području Nemačke, a zatim je transportovali i prodavali u Sremskoj Mitrovici i Beogradu“, navelo je tužilaštvo.


Prilikom hapšenja osumnjičenih Veselinovića i Maleševića pretresom objekata koji su koristili za skladištenje opojne droge na području Sremske Mitrovice policija je pronašla i oduzela 90 kilograma marihuane i pola kilograma kokaina prenosi Beta

U kući okrivljenog Dragoljevića, koji se nalazi u bekstvu, prilikom pretresa pronadjena je veća količina oružja i municije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR