Glas Javnosti

PALA JE NA KOLENA I POČELA DA PLAČE: Žena ubijenog vođe navijača u Obrenovcu utučena od bola, komšije otkrile NOVE DETALJE

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bila sam u stanu kada sam čula da neko doziva pomoć. Pogledala sam kroz prozor i videla ženu kako kleči nad muškarcem i doziva u pomoć.

Ovako  priča Obrenovčanka, komšinica Branisava Baneta Penčića koji je ubijen danas iz snajpera.

- U tom trenutku dosta suseda je izašlo i skupilo se oko njih. Mislila sam da je čovek doživeo srčani udar. Ona mu je pričala da se osvesti - kaže komšinica.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je došla kroz nekoliko minuta i prevezli su u bolnicu ranjenog Penčića, inače nekadašnjeg vođu Partizanove grupe "Hed hanters". Za njima je otišla i njegova supruga.

- Kasnije se vratila, kad je stigla policija, i videla sam momenat kada je razgovarala telefonom. Pala je na kolena i počela da plače, to je verovatno bio trenutak kad su joj javili da je umro - priča ona.

Penčić je u pogođen neposrednoj blizini porodične kuće, saznaje se. Upucan je čim je izašao iz automobila.

Komšije pričaju da nisu dobro poznavali Penčića, te da su ga se neki plašili i izbegavali kontakt sa njim. Svi su preplašeni jer se ubistvo desilo usred bela dana.

- Ne znam ih, ali verujem da je bio opasna osoba čim je ubijen na takav način - kažu preplašene komšije, piše Blic.

Nije prvi put na meti napada

Ovo nije prvi put da je našao na meti napadača. Naime, prvi put je ranjen 2016. godine na autobuskoj stanici u Obrenovcu. Do 2013. godine je bio vođa navijača grupe "Hed hanters", koja je do tada važila za ozbiljnu grupu u navijačkom svetu.


U periodu od sedam godina protiv njega je podneto više od 12 krivičnih prijava zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje, otmica, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice, krađa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR