Glas Javnosti

PAKAO U ZAJEČARU: Bebu od 4 meseca otac ŠUTNUO U GLAVU, pa prebio njenu majku

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zaječarska policija uhapsila je danas meštanina N.B. (41) zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici nanevši svojoj nevenčanoj supruzi teške telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mesta i povređenu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom.

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mesta i povređenu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom.

Nezvanično, ona je lekarima kazala da je bebu njen nevenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cele noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice. Međutim, lekari su videli i da je majka pretučena, i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesrećna žena ima serijski preloma rebara.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni N. B. se posvađao sa svojom nevenčanom suprugom Ž. P. (32) i počeo da je tuče. Udarao je po celom telu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu. Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je celu stranu tela, naneo joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

Osnovno javno tužilaštvo dalo je predlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP