Glas Javnosti

PAKAO OD ŽIVOTA! DEVOJČICA ROB KOST I KOŽA I STALNO JE GLADNA: Dete (8) koje je bilo zatočeno u kadi se oporavlja

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osmogodišnja devojčica, koju je otac držao u kadi najmanje tri godine i dalje se nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Kako se nezvanično saznaje, malena je non-stop gladna.

- Izgleda kao dete od tri i po godine, sićušna je, jedva da ima 10-15 kilograma. Halapljivo jede, stalno je gladna i traži još. Lekari su dan i noć kraj nje, svima je prirasla za srce ne samo zbog jezive sudbine već i zato što izgleda kao mali anđeo. Ima bistre, lepe okice, ošišana je na paž, kaže izvor i dodaje da devojčica ne bi preživela da je još nekoliko dana ostala zatočena u kadi.- Policija ju je donela poluživu u bolnicu. Svi smo se sjatili oko nje, tolika gužva se napravila da je sada strogo zabranjeno da je obilazi iko osim lekara koji se brinu o njenom zdravstvenom stanju. Zna da govori, ali još nisu kontrolisali motoriku i njeno psihičko stanje - kaže izvor.


Da podsetimo pre pet dana oslobđena je devojčica (8) koja je godinama bila zatočena i mučena u stanu na Zvezdari u Beogradu i to od strane svog oca, Uroša Pašajlića (38), koji je juče uhapšen.

Podsetimo, mučna priča otkrivena je onog trenutka kada je vanbračna supruga Uroša Pašajlića otišla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje nad njom, ali i za njegovo monstruozno ponašanje.


Uroša je za zlostavljanje prijavljivala i bivša supruga, devojčicina majka, a komšije su primećivale ženu kako plače na stepenjištu zgrade, po nekad su čuli krike i jecaje, ali nisu povezivali to sa devojčicom. Kako kažu, devojčicu uopšte nisu ni viđali, a majka je otišla od njih pre tri godine. Majka devojčice je zavisnik, a i bila je osuđivana, nakon što je jednom prilikom, pod dejstvom narkotika fizički napala svoju majku.

Glas javnosti/Alo

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR