Glas Javnosti

OVO SU OTAC I ĆERKA IZ GROCKE, ZBOG OVOG HTEO DA UBIJE NJU I SEBE: U punoj brzini udario u banderu i poginuo, devojka (18) kritično!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Otac Vladan Manojlović (55) koji je juče poginuo kada je svojim automobilom "fiat punto" udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka Nina Manojlović(18) koja je bila sa njim teško povređena, namerno se zaleteo svoje vozilo.

On je odlučio da obistini pretnje koje je upućivao svojoj ženi!

Naime, prema navodima poznanika pokojnog čoveka, on se nedavno rastavio od žene.- Pretio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je, kako smo čuli, tražio da kupi pištolj na crno - rekao je komšija.

Žena ga je napustila i otišla kod svoje porodice zajedno sa njihovom ćerkom.


Komšije kažu da je ćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu.

- Kad su krenuli otac je rekao da drugarica ostane u kuću, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije - kažu naši sagovornici.Takođe, na video snimku stravičnog udarca "punta" u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

- Vidi se da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život - pričaju komšije.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Vera u 24.03.2023 12:48:56 h
     0 
Neka u paklu gori,ništa bolje nije ni zaslužio.