Glas Javnosti

OVO SU MUZIČARI BRUTALNO PRETUČENI KOD BETON HALE: Dvojica zadobila nagnječenje mozga, dvojica lakše telesne povrede

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na parkingu Beton hale u centru Beograda, u noći između subote i nedelje, napadnuto je šest članova orkestra "Kobre" iz Vladičinog Hana.

Na njih je nasrnula grupa muškaraca koji su im prišli sa lancima i palicama!

Naime, orkestar nije svirao u nekom od objekata u Beton Hali, već su na parkingu uveseljavali posetioce.

- Oni su ispraćali goste do automobila i usput im svirali za novčanu nadoknadu, ali je to nekome zasmetalo i četvoricu muzičara Zorana D. (22) Mališu A. (45), Gorana S. i Ivicu S. (25) napalo je više ljudi. Da li je zasmetalo nekom od gostiju koji su izlazili iz kafića ili konkurenciji još uvek nije sasvim jasno utvrđeno - kaže izvor i dodaje:

- Dvojica su zadobila teške, a dvojica lake telesne povrede, koje su im nanete najverovatnije udarcima palicama.

Napadnuti muzičari ispričali su policiji da mogu da prepoznaju dvojicu napadača, dok za ostale nisu mogli da daju opis.


- Rekli su da ih u tom metežu i haosu nisu lepo videli ko ih sve bije, gledali su da sačuvaju žive glave - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Dvojici teže povređenih konstatovane su povrde nagnječenje mozga i prelom lobanje, a prilikom napada muzičarima su ukradeni i muzički instrumenti. Istraga o brutalnom prebijanju je u toku, kao i potraga za nasilnicima.



Inače, prema rečima prijateljam ali i po društvenim mrežama ovaj orkestar često se može videti u društvu poznatih. Na fotografijama se vidi kako su svirali poznatom folkeru Aci Lukasu.

- Često su se fotografilisali i sa glumcima, sportistima, pevačima... Objavili su slike sa Novakom Đokovićem, Žikom Todorovićem i Zvonkom Demirovićem - kaže prijatelj.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR