Glas Javnosti

OVO JE ŽENA KOJA JE POKUŠALA DA UBIJE DEČKA: Bili u burnoj vezi, svađali se i mirili! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičena J. K. iz Šida sinoć je navodno posle žustre rasprave nožem izbola svog emotivnog partnera B. N. kome se sada bore za život.

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je, podsetimo J. K. zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.



- J. K. je nakon svađe dograbila nož i iz sve snage počela da ubada nevenčanog partnera. Izbola ga je četri puta u predelu stomaka i leđa. Nesrećni čovek počeo je da jauče i da pada na pod držeći se za stomak. Ležao je u lokvi krvi, dok je osumnjičena stajala iznad njega - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Povređeni je sa teškim telesnim povredama kolima Hitne pomoći prevezen u Klinički centar Vojvodine, dok je osumnjičena uhapšena.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, J. K. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu.


Na društvenim mrežama može se videti da su emotivni partneri bili veoma aktivni. Naime, osumnjičena ima niz fotografija na kojima je oskudno obučena i provokativna, gde joj drugi korisnici komentarišu stajling i udeljuju joj komplimente. Žrtva je između ostalog pre izvesnog vremena podelio fotografiju na kojoj piše veoma zagonetna poruka.

- Nisam umro kad su pucali u mene, već kad sam video ko je pucao u mene - napisao je B. N. na društvenoj mreži Fejsbuk.

Poznanici para kažu da su oni imali vrlo turbulentan odnos.

- Često su se svađali i mrili, raskidali, pa bi opet bili zajedno. On je uvek govorio da ne može bez nje i eto šta se sad desilo - kaže poznanik.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR